Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2013

Κακόμοιρε Δελαστίκ, τι σου ‘μελε να πάθεις…


Είναι γνωστή η ανοησία που κυκλοφορούσε προεκλογικά σε μια προσπάθεια αποθάρρυνσης δυνάμει ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ περί αρπαγής των σπιτιών των ελλήνων από τους κομουνιστές. Δεν ξέρω κατά πόσο όντως πείστηκαν άνθρωποι να μην ψηφίσουν αριστερά για αυτόν τον λόγο, οι εξελίξεις όμως θα τους πείσουν πως άλλοι ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στην ακίνητή τους περιουσία.

Ένα πολύ ωραίο άρθρο του Γιώργου Δελαστίκ στην αριστερή εφημερίδα ΠΡΙΝ δείχνει με στοιχεία ότι από Σεπτέμβρη θα ανοίξει ο δρόμος για «μαγικές κατασχέσεις δεκάδων χιλιάδων σπιτιών δανειοληπτών». Επίσης κάνει λόγο για αυξήσεις στους φόρους, για ιδιωτικές φοροεισπρακτικές εταιρίες, ξεπούλημα δημόσιας περιουσίας και άλλα καλούδια που μας επιφυλάσσει η τρικομματική ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΔΗΜΑΡ, τα οποία έρχονται σε πλήρη αντίθεση με το success story περί ανάπτυξης του Σαμαρά. Στο συγκεκριμένο άρθρο ο Γιώργος Δελαστίκ έχει δώσει τον τίτλο «Η …Δεξιά μας παίρνει τα σπίτια!».


Το συγκεκριμένο άρθρο όμως αναρτήθηκε και σε ένα από τα λεγόμενα «πατριωτικά» blogs, από αυτά που υποστηρίζουν ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να ενωθούμε γιατί δεν υπάρχουν πια οι όροι «Δεξιά» και «Αριστερά», από αυτά που κρατάνε μια απόσταση από όλα τα κόμματα, αλλά λίγο Καμένο Πάνο και λίγη Χρυσή Αυγή την «αντέχουνε». Εδώ λοιπόν δημιουργήθηκε ένα μείζον πρόβλημα για τους συγκεκριμένους «πατριώτες». Τι τίτλος θα μπει στο άρθρο; Δεν είναι δυνατόν να κρατήσουμε το «Η …Δεξιά», αλλά δεν μπορούμε να βάλουμε και το «Οι …Κομουνιστές»! Έτσι λοιπόν, βρέθηκε η λύση, βαρύγδουπη, ευκολοχώνευτη και πάντα πιασάρικη στους αναγνώστες τους. Τα σπίτια τα παίρνει «Η Σιωνιστική Χούντα».


Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, και βολή κατά των εβραίων και υπενθύμιση ότι η «δημοκρατία» μας είναι ήδη χούντα, οπότε μια άλλη χούντα μπορεί και να είναι... πιο «φιλολαϊκή», όπως αυτή της επταετίας.


Κακόμοιρε Δελαστίκ, τι σου ‘μελε να πάθεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου