Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2013

Οι προθέσεις των νεοναζίΠροχθές (5 Ιουνίου 2013) στο Παρίσι, δολοφονήθηκε ένα παιδί 19 χρονών, φοιτητής πολιτικών επιστημών. Το παιδί είχε το όνομα Clement Meric, δηλωμένος αντιφασίστας και αφιερωμένος στο αντιφασιστικό κίνημα. Έμεινε εγκεφαλικά νεκρός μετά από φασιστική επίθεση και κτύπημα με σιδερογροθιά. (Σχετικό άρθρο σε γαλλικό ιστότοπο)
Η Γαλλική αστυνομία θεωρεί ότι η δολοφονία έγινε από μέλη της φασιστικής οργάνωσης «Jeune Nationaliste Révolutionnaire»  (Εθνικιστική Επαναστατική Νεολαία), γνωστής για την επιθετική της δράση κατά μεταναστών και αριστερών. Η εν λόγω οργάνωση όπως φαίνεται από τον ιστότοπό της, διατηρεί φιλικές σχέσεις με την Χ.Α.

Παρακάτω φαίνεται η άποψη των νεοναζί για τέτοιου είδους δολοφονικές επιθέσεις. Μία φωτογραφία αλιευμένη από τον λογαριασμό του Στέλιου Βλαμάκη στο facebook, δείχνει πως αντιμετωπίζουν τη δολοφονία.


Ο Στέλιος Βλαμάκης, πρώην στέλεχος της Χ.Α. (γραμματέας της Τ.Ο. στα Χανιά) είναι ο γνωστός κύριος που έκανε τουρισμό στο Νταχάου και φωτογραφιζόταν χαμογελαστός μπροστά στους φούρνους του ναζιστικού κολαστήριου.


Αρκεί μία ανάγνωση της δημοσίευσης του κ. Βλαμάκη καθώς και των σχολίων των φίλων του για να κατανοήσει ο οποιοσδήποτε τι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν αυτοί οι άνθρωποι.

3 σχόλια:

 1. Η λέξη ΑΝΘΡΩΠΟΙ δεν ταιριάζει με τους συγκεκριμένους. Μακάρι να αντιληφθούν όλοι όσοι υποστηρίζουν τη χ.α. όχι μόνο τις προθέσεις αλλά και τις πράξεις που έκαναν, κάνουν και δυστυχώς θα συνεχίσουν να κάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ναι, όμως υπάρχει μια γκάφα. Ο μικρός δεν ήταν αντιφασίστας, αλλά φασίστας στην ίδια οργάνωση με εκείνους. Προφανώς τώρα θα χαρείτε εσείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Υποστηρίζεις ότι ο Clement ήταν μέλος στην οργάνωση Jeune Nationaliste Révolutionnaire;;;

   Διαγραφή